Ovečkins PČ 1/4 fināla mačā spēlējis ar lauztu pēdas kaulu (22)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas hokeja izlases uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins pasaules čempionāta ceturtdaļfināla maču Helsinkos pret ASV valstsvienību aizvadījis ar lauztu pēdas kaulu, vēsta laikraksts «Sport-Ekspress».

Krievijas hokeja izlases galvenais ārsts Valērijs Konovs pastāstījis, ka Ovečkins izrādījis «milzīgu vīrišķību», atsakoties no piedāvājuma veikt rentgena uzņēmumus pirms spēles ar ASV. Ovečkins bijis ar mieru medicīniskās pārbaudes veikt tikai pēc ceturtdaļfināla mača.

Kā ziņots, ASV izlase Krieviju ceturtdien sagrāva ar rezultātu 8:3.

Šī Ovečkinam kļuva par pirmo un pēdējo spēli pasaules čempionātā, jo tikai šonedēļ viņa pārstāvētajai Vašingtonas «Capitals» komandai noslēdzās Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezona. NHL šīs sezonas labākais vārtu guvējs Ovečkins spēlē pret ASV izcēlās gan ar vieniem gūtiem vārtiem, gan rezultatīvu piespēli un tika nosaukts par savas komandas labāko spēlētāju.

Sestdien paredzētajos pasaules čempionāta pusfinālos tiksies Šveice un ASV, kā arī abas sacensību saimnieces Zviedrija un Somija.

Jāizceļ, ka ceturtdaļfināla barjeru nespēja pārvarēt neviena no pērnā gada turnīra medaļniecēm - attiecīgi Krievija, Slovākija un Čehija.

Latvijas izlase pasaules čempionātu noslēdza 11.vietā.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu