Šveice turpina uzvaras gājienu un iekļūst pusfinālā (23)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Uzvaru pasaules čempionāta (PČ) ceturtdaļfināla mačā ceturtdien izcīnīja Šveices hokeja izlase, kas Stokholmā ar rezultātu 2:1 apspēlēja Čehijas valstsvienību.

Pusfinālā Šveice tiksies ar ASV valstsvienību.

Rezultātu spēles sestajā minūtē atklāja Deniss Holenšteins, bet otrajā trešdaļā šveiciešu pārsvaru dubultoja Romēns Žosī. Trešajā trešdaļā čehi pēc Zdeneka Kutlaka metiena vienus vārtus atguva, tomēr neizšķirtu panākt tā arī nespēja.

Pirms tam apakšgrupu turnīrā Šveice bija pieveikusi Čehiju ar 5:2.

Šveices hokejisti sacensību pusfinālu sasnieguši pirmoreiz kopš 1998.gada, bet pie pasaules čempionāta medaļām var tikt pirmoreiz kopš 1953.gada.

TVNET jau ziņoja, ka zaudējumu ceturtdaļfinālā ceturtdien piedzīvoja pagājušā gada čempionvienība Krievijas izlase, kas ar rezultātu 3:8 kapitulēja ASV nacionālajai hokeja komandai.

Ceturtdien tiks izspēlētās arī atlikušās ceturtdaļfināla spēles. Pulksten 18.30 turnīra rīkotāji somi «Hartwall Arena» spēkiem mērosies ar Slovākiju, bet vakara mačā (plkst. 21.15) Stokholmā Kanādas valstsvienība spēlēs ar Zviedrijas nacionālo komandu.

Pusfināla spēles tiks aizvadītas sestdien, bet cīņa par medaļām risināsies svētdien. Visi šie mači risināsies Stokholmas «Ericsson Globe» arēnā.

Kā zināms, Teda Nolana vadītā Latvijas izlase pasaules čempionātā izcīnīja 11. vietu.

Elites divīziju atstāja Austrija un Slovēnija, bet spēcīgāko sabiedrībā pēc gada pārtraukuma atgriezās Kazahstāna un Itālija.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu