Komarovs: Jāapsveic Rīga un jānovēl veiksme (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dinamo'' kluba uzbrucējs Leo Komarovs pēc zaudējuma Gagarina kausa izcīņas (KHL) Rietumu konferences ceturtdaļfinālā Rīgas "Dinamo'' komandai atzinīgus vārdus veltīja Latvijas vienībai un tās spēlētājiem.

"Ko varu pateikt par spēli? Cīnījāmies, spēlējām līdz galam - neizdevās,'' izdevumā ''sports.ru'' citēts somu hokejists.

"Momentu mums bija pietiekoši daudz, vienīgi vajadzēja tos realizēt, tiesa, Rīga spēlēja lieliski. Viņiem ir ļoti laba komanda, spēcīgi spēlētāji. Lūk, mēs zaudējām,'' izteicās Komarovs.

Runājot par aizvadīto sezonu: ''Domāju, ka mums ir brīnišķīgs kolektīvs - komanda laba. Vajadzēja tikt tālāk, bet nu tāds ir hokejs. Tā gadās,'' secina uzbrucējs.

"Rīga spēlēja itin labi. Jāatzīst, ka viņi aizvadīja ļoti labu sēriju. Protams, mēs arī varējām spēlēt labāk - trīs spēles zaudējām pagarinājumā. Nekas cits neatliek, kā viņus apsveikt un novēlēt veiksmi turpmāk. Viņi spēlēja labi, bet mēs arī ne slikti.''

Komarovs Rīgas "Dinamo'' komandā izcēla Broka Trotera trijnieku ar Lauri Dārziņu un Miķeli Rēdlihu, kā arī kapteini Sandi Ozoliņu. ''Šie puiši velk Rīgu. Protams, arī Sprukta [Jāņa] maiņa pret mums spēlēja labi, bet mums ir vienalga, pret ko cīnāmies. Vienkārši apsveicu Rīgu un viss.''

Kā ziņots, ceturtdien Rīgas "Dinamo'' savā laukumā ar 2:1 dramatiskā cīņā pagarinājumā sērijas sestajā spēlē pieveica Latvijas valstsvienības speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto "Dinamo'' komandu, iekļūstot zonas pusfinālā, kur tiksies ar Jaroslavļas "Lokomotiv" vai Maskavas apgabala "Atlant''.

Sērijā līdz četriem panākumiem Rīgas "Dinamo'' guva virsroku ar 4-2.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu