Prognozē līdzvērtīgu un rezultatīvu KHL Zvaigžņu spēli (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

5. februārī Sanktpēterburgā paredzētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēle starp Rietumu un Austrumu konferences komandām būs abpusēji ļoti līdzvērtīga, kā arī vārtu guvumiem pārbagāta, prognozē ''Optibet'' eksperti.

Rietumu konferences komandas kapteinis būs vietējā kluba SKA pārstāvis Aleksejs Jašins, ar kuru kopā priekšējā līnijā spēlēs viņa komandas biedrs Maksims Sušinskis un Maskavas apgabala ''Atlant'' vienības uzbrucējs Sergejs Mozjakins.

Savukārt par aizsardzības drošību ''rietumniekiem'' rūpēsies Rīgas ''Dinamo'' vienības kapteinis Sandis Ozoliņš un Jaroslavļas ''Lokomotiv'' hokejists Aleksandrs Guskovs. Par komandas pamatvārtsargu līdzjutēju balsojumā tika izvēlēts pieredzes bagātais čehu spēlētājs Dominiks Hašeks, kurš pārstāv Maskavas ''Spartak'' komandu.

No Rīgas ''Dinamo'' spēlētājiem trešajā uzbrucēju trijniekā, ko izvēlas klubu treneri, ievēlēts arī rīdzinieku šīs sezonas rezultatīvākais hokejists Lauris Dārziņš, kura maiņas partneri būs Leo Komarovs (Maskavas ''Dinamo'') un Kriss Saimons (Čehovas ''Vitjaz'').

Tikmēr Austrumu komandas sākumsastāvā dosies uzreiz četri Omskas ''Avangard'' hokejisti. To vidū būs kapteinis Jaromirs Jāgrs un viņa palīgs uzbrukumā Romans Červenka, aizsargs Martins Škoula un vārtu vīrs Kari Ramo. Vēl ''austrumnieku'' sākuma virknējumā iekļauts priekšējās līnijas ampluā spēlētājs Aleksandrs Radulovs (Ufas ''Salavat Julajev'') un aizsargs Ilja Nikuļins (Kazaņas ''AK Bars'').

Kā jau zvaigžņu spēlēs ierasts, pasākuma gaitā notiks arī visdažādākie meistarības konkursi – soda metienu izpilde, metienu precizitātes konkurss, ātruma stafetes un citas atraktīvas sacensības.

Bukmeikeri paredz, ka pati KHL Zvaigžņu spēle būs līdzvērtīga un vienlīdzīgas iespējas uzvarēt ir gan vienai, gan otrai sāncensei. Tāpat tiek prognozēts, ka mačs būs ļoti rezultatīvs – skatītāji varētu būt liecinieki aptuveni 15-17 vārtu guvumiem kopā par abām komandām.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu