Lindstrēma komanda izcīna uzvaru NHL Visu zvaigžņu spēlē (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Visu zvaigžņu spēlē pie uzvaras pagājušajā naktī ar minimālu rezultāta starpību 11:10 tika Niklasa Lindstrēma komanda, kas pārspēja Ērika Stāla vienību.

Maču labāk sāka Stāla komanda, kas ātri iekrāja četru vārtu pārsvaru (4:0), tomēr līdz trešdaļas beigām rezultāts tika izlīdzināts.

Turpinājumā laukumā risinājās līdzīga cīņa, tomēr Lindstrēma komanda veiksmīgāk aizvadīja trešās trešdaļas otro pusi, izcīnot uzvaru ar 11:10.

Lindstrēms šajā mačā nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +7, kā arī izpildīja vienu rezultatīvu piespēli.

Savukārt ar diviem vārtiem un tikpat rezultatīvām piespēlēm izcēlās Luī Eriksons. Bet Šī Vēbera kontā četras rezultatīvas piespēles un pozitīvs lietderības koeficients +6.

Tikmēr zaudētāju rindās komandas kapteinis Stāls atzīmējās ar diviem precīziem raidījumiem, bet Patriks Šarps pievienoja vienus gūtus vārtus un divas rezultatīvas piespēles, tiekot atzīts par mača vērtīgāko spēlētāju.

Jāatzīmē, ka pēc Aleksandra Ovečkina pārkāpuma pirmo reizi Visu zvaigžņu spēlēs tika nozīmēts soda metiens, taču Henriks Lundkvists tika ar to galā.

Atgādinām, ka Visu zvaigžņu spēli traumas dēļ izlaida Pitsburgas "Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs, kurš līdzjutēju balsojumā saņēma visvairāk balsu. 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu