Čehijas klubs «Rytiri» līdz sezonas beigām paturēs K.Jasu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Čehijas augstākās hokeja līgas klubs Kladno «Rytiri», kas pieder leģendārajam Jaromiram Jāgram, pagarinājis līgumu ar latviešu uzbrucēju Kobu Jasu, vēsta vienības mājaslapa.

22 gadus vecais Jass ar Kladno klubu pirms divām dienām parakstīja pārbaudes laika līgumu.

Sezonu Jass iesāka Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) komandā Sinsinati «Cyclones», taču pēc divām aizvadītām spēlēm viņš no sastāva tika atbrīvots.

Pēc tam Jass uz pārbaudes laiku devās uz Slovākijas čempionāta komandu «Žilina», kur 24 spēlēs guva četrus vārtus un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles partneriem. Tomēr arī «Žilina» nolēma nepagarināt līgumu ar Latvijas hokejistu.

Pagājušo sezonu Jass pavadīja Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) Kazahstānas komandā Ustjkamenogorskas «Kazcink-Torpedo», kur 19 mačos guva 1 vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli.

Pasaules čempionātā Jass laukumā devās visās septiņās spēlēs, taču pie rezultativitātes punktiem Jass netika.

Visspilgtāk Jass atmiņā palicis ar savu incidentu pret Zviedrijas izlases vadošo aizsargu Ēriku Karlsonu, par ko viņš tika noraidīts līdz spēles beigām, saņemot 5+20 minūšu sodu. Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) Disciplinārā komisija jūlijā Jasam piesprieda divu spēļu diskvalifikāciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu