''Zemgale/JLSS'' un DHK ''Latgale'' izcīna uzvaras

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.lhf.lv

Trešdien ar divām spēlēm Liepājā un Jelgavā pēc Ziemassvētku un Jaunā gada brīvdienām atsākās Latvijas atklātā hokeja čempionāta regulārās sezonas spēles.

Liepājā vietējā ''Metalurga 2'' komanda uzņēma viesus no Daugavpils. Spraigā cīņā ar rezultātu 2:1 (0:0, 2:1, 0:0) uzvaru svinēja Jurija Agureikina vadītā komanda.

Viesiem šajā spēlē izcēlās vecmeistars Aleksandrs Kerčs 2 (1+1) un Vladislavs Balakuns 2 (1+1).

Jāsaka, ka šī uzvara varētu tikt anulēta, jo Daugavpils komandas sastāvā spēlē pret Liepāju piedalījās nepieteikts spēlētājs (Renārs Zeltiņš), kurš spēlēja bez licences, ar nenokārtotu pārejas karti no HS ''Rīga/Prizma'' uz DHK ''Latgale''.

Nākamnedēļ, 11. janvārī, LHF disciplinārā komiteja šo gadījumu izskatīs un pieņems lēmumu.

Dienas otrajā spēlē Jelgavā savā starpā sacentās ''Zemgale/JLSS'' un HS ''Rīga/LSPA''. Tāpat kā iepriekšējās divās tikšanās reizēs, kad uzvaras svinēja jelgavnieki, spēle izvērtās interesanta un spraiga.

Arī šoreiz savu pārākumu 5:3 (2:1, 0:0, 3:2) pār studentiem demonstrēja Jelgavas komanda. Šajā spēlē uzvarētājiem trīs vārtus guva Aldis Āboliņš, viņam arī viena rezultatīva piespēle, ar vieniem vārtiem izcēlās Krišs Kupčus un Andis Āboliņš. Šodien bija laba spēle, labs slidojums, agresīva aizsardzība un pašaizliedzība. Spēlējām ar pilnām četrām maiņām, kas ļāva darboties aktīvāk malējiem uzbrucējiem. Kopumā ar spēlētāju sniegumu esmu apmierināts, tā pēc spēles Zemgale/JLSS komandas galvenais treneris Ronalds Ozoliņš.

Nākamas Latvijas atklātā hokeja čempionāta regulārās sezonas spēles norisināsies jau šajā nedēļas nogalē, kad piektdien, 7. janvārī, HK ''Ogre'' savās mājās uzņems ''SMScredit.lv'', HS ''Rīga/Prizma'' Volvo SC ledus hallē uzņems ''Zemgale/JLSS''.

Sestdien, 8. janvārī, HK ''Ogre'' uzņems HS ''Rīga/LSPA'', DHK ''Latgale'', šoreiz savās mājās vēlreiz spēkiem mērosies ar ''Liepājas metalurgu 2''. Sestdien un svētdien Ozolniekos ir paredzētas sapārotās spēles starp ''Ozolnieki-MONARCH'' un ''Elektrēnu Energija-Orakulas''.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu