Batlere atgriezusies SK «Cēsis» komandā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.skcesis.lv

Latvijas čempionvienības SK «Cēsis» rindās atgriezusies pagājušās sezonas Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) vērtīgākā spēlētāja Kimberlija Batlere, vēsta vienības mājas lapa.

Vienošanās ar 30 gadus veco un 1,88 metrus garo spēka uzbrucēju Batleri panākta uz nākamajām trīs nedēļām, kuru laikā SK «Cēsis» komandai Latvijas un Igaunijas apvienotajā čempionātā paredzētas četras spēles, tostarp divas ar galvenajām konkurentēm «TTT Rīga» un Tallinas «Eclex».

«Ar Kimu bija ļoti veiksmīga sadarbība pagājušajā sezonā, un labprāt to turpinām arī tagad. Ceram, ka Batlere nākamo trīs nedēļu laikā palīdzes komandai izcīnīt uzvaras ļoti svarīgās spēlēs cīņā par pirmo vietu regulārajā sezonā un sava laukuma priekšrocībām Latvijas čempionāta izslēgšanas spēļu turnīrā. Vienošanās ar Batleri ir panākta līdz 26. novembrim, taču labprāt Kimu redzētu mūsu komandā arī pavasara izšķirošo spēļu laikā,» sacīja Krišjānis Kļaviņš, SK «Cēsis» prezidents.

2011./2012. gada sezonā Batlere SK «Cēsis» komandā aizvadīja desmit spēles, kuru laikā vidēji guva 15,5 punktus un izcīnīja 8,1 atlēkušo bumbu, tostarp sešās LSBL izslēgšanas turnīra spēlēs šie rādītāji bija 18 punkti un 9,7 atlēkušās bumbas.

Vasarā Batlere Lielbritānijas izlases sastāvā piedalījās Londonas olimpiskajās spēlēs, piecās spēlēs kopumā laukumā pavadot 97 minūtes, kurās tika gūti 24 punkti un izcīnītas 14 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu