Krauliņš kļuvis par SK «Cēsis» galveno treneri (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Par Latvijas Sieviešu basketbola čempionvienības (LSBL) komandas SK «Cēsis» galveno treneri kļuvis pieredzējušais Armands Krauliņš, vēsta vienības mājas lapa.

Tiek ziņots, ka vienošanās par sadarbību panākta uz 2012./2013. gada sezonu.

Tuvākajā laikā komanda sāks gatavošanos sezonai un turpināsies vienības komplektācija. Gaidāmajā sezonā SK «Cēsis» startēs Latvijas un Igaunijas apvienotajā čempionātā.

«No basketbola grūti aiziet, tas ir kā narkotika. Sajūtas? Atkal sākas aktīvs darbs. Šis bija trešais piedāvājums no Cēsu kluba. Pirmā laikā biju aizņemts Ventspilī, otrais nebija piemērotākajā brīdī, šoreiz esmu piekritis,» izteicās Krauliņš.

«Cēsu komandas attīstībai esmu sekojis līdzi visu laiku un varu vien teikt – lai mūsu basketbolā būtu vairāk tādu cilvēku kā Cēsu kluba prezidents Krišjānis Kļaviņš! Ceru, ka no mūsu sadarbības ieguvēji būs visi. Pagājušas tikai dažas stundas, kopš esmu devis piekrišanu, tādēļ par komandas sastāva vīzijām un uzdevumiem vēl pāragri runāt. Vienmēr gribas uzvarēt un tiekties pēc pirmās vietas – šajā ziņā basketbola principos nekas nav mainījies,» viņš sacīja.

Pēdējās sezonās Krauliņš bija pagājis malā no aktīvās trenera prakses, taču vēl aizpērn bija BK «Ventspils» treneru konsultants. Pavisam Krauliņa trenera biogrāfija ir 51 gadus ilga.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu