Znaroks: Gribētu «Dinamo» redzēt Ovečkinu un Komarovu (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Maskavas «Dinamo» komandzas galvenais treneris Oļegs Znaroks masu medijiem pavēstījis, ka lokauta laikā vēlētos, lai viņa vadītajai vienībai pievienotos Nacionālās hokeja līgas (NHL) Vašingtonas «Capitals» superzvaigzne Aleksandrs Ovečkins un Toronto «Maple Leafs» uzbrucējs Leo Komarovs.

«Protams, vēlētos, lai Maskavas «Dinamo» spēlētu Ovečkins,» «Sovetskij Sport» citēts Latvijas speciālists. «Tomēr mums ir vadība, kas izlemj šādus jautājumus. Vēlētos arī redzēt Leo Komarovu, bet viņš spēlēs «Maple Leafs» fārmklubā.»

Tikmēr citi krievu mediji vēsta, ka Ovečkins jau esot vienojies ar Jāņa Sprukta pārstāvēto Maskavas CSKA vienību.

Savas NHL karjeras laikā Ovečkins kopumā aizvadījis 553 mačus, kuros guvis 339 vārtus un izdarījis 340 rezultatīvas piespēles.

Iepriekšējā NHL lokautā, kurš norisinājās 2004./2005. gada sezonā, uz Krieviju kopumā devās 78 pasaules spēcīgākās hokeja līgas spēlētāji. Slavenākie, ko vērts pieminēt, bija Denijs Hītlijs, Vinsents Lekavaljē, Pāvels Dacjuks, Petrs Sikora, Patriks Eliašs, Jaromirs Jāgrs, Iļja Kovaļčuks.

TVNET jau ziņoja, ka, noslēdzoties līdzšinējam kolektīvajam līgumam, sācies NHL lokauts. Līdz ar to slēgtas visu klubu treniņbāzes un tās netiks atvērtas līdz jauna kolektīvā līguma parakstīšanai. Tikpat ilgi visi spēlētāji ir brīvi no saistībām ar NHL klubiem.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu