Rīgas «Dinamo» izcīna pirmo uzvaru pārbaudes mačos (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Pirmo uzvaru, gatavojoties Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunajai sezonai, otrajā pārbaudes spēlē trešdien svinēja Latvijas komanda Rīgas «Dinamo», kas «Inbox.lv» ledus hallē ar rezultātu 2:1 apspēlēja Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) komandu Aļmetjevskas «Ņeftjaņik».

Uzvarētāju rindās pamatlaikā precīzi meta Vitālijs Pavlovs un Roberts Bukarts.

Pēc mača abas komandas izpildīja pa pieciem pēcspēles metieniem. Māris Jučers netika pārspēts ne reizi, kamēr «Dinamo» komandā vārtus guva Gunārs Skvorcovs un Bukarts.

Kā zināms, «Dinamo» pagājušajā nedēļā aizvadīja pirmo pārbaudes spēli, kur Daugavpilī ar rezultātu 1:2 piekāpās Baltkrievijas vienībai Minskas «Dinamo».

TVNET jau ziņoja, ka 16. jūlijā «Dinamo» hokejisti sāka treniņus «Inbox.lv» ledus hallē Piņķos, bet 23. jūlijā komanda aizvadīja 11 dienu treniņnometni Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā.

Joprojām ar pārbaudes laika līgumiem trīs uzbrucēji

Pēc treniņnometnes «Dinamo» pameta Kristers Gudļevskis, Edgars Dīķis, Artūrs Salija un Ainārs Podziņš, lai kopā ar HK «Rīga» dotos uz pārbaudes turnīru Čerepovecā.

Šobrīd komandā ar pārbaudes laika līgumiem turpina trenēties trīs uzbrucēji - Vitālijs Pavlovs, Gunārs Skvorcovs un Edijs Leitāns-Rinke. Pagaidām no kluba puses nav izskanējusi oficiāla informācija, vai ar šiem minētajiem hokejistiem tiks turpināta sadarbība.

Nākamā pārbaude - turnīrs Ņižņijnovgorodā

Nākamā pārbaude «Dinamo» būs pārbaudes turnīrs Krievijas pilsētā Ņižņijnovgorodā «Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kauss», kurā bez mūsējiem piedalīsies mājinieki Ņižņijnovgorodas «Torpedo», KHL čempioni Maskavas «Dinamo» un Maskavas «Spartak». Komandas aizvadīs viena riņķa turnīru, bet pēc tam vēl aizvadīs spēles par vietām.

Augusta beigās notiks «Latvijas Dzelzceļa kauss»

Augusta beigās «Arēnā Rīga» norisināsies tradicionālais turnīrs «Latvijas Dzelzceļa kauss», kurā šogad piedalīsies četras komandas – Rīgas «Dinamo», Jaroslavļas «Lokomotiv», Maskavas apgabala «Atlant» un Somijas 4. spēcīgākā komanda Espo «Blues». Komandas turnīra pirmajā kārtā aizvadīs viena riņķa turnīru, bet pēc tam aizvadīs savstarpējās spēles par vietām.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu