Pirmo reizi Latvijā notiks PČ Formula Windsurfing

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmo reizi Latvijā (Liepāja) no 20. līdz 26. augustam norisināsies 2012. gada Formula Windsurfing pasaules čempionāts, kurā piedalīsies 150 dalībnieki no 20 valstīm.

Pasākumā piedalīsies labākie pašmāju braucēji, kā arī pasaules labākie vindsērfinga speciālisti no Austrālijas, Brazīlijas, ASV, Francijas, Izraēlas un citām pasaules valstīm.

Formula Windsurfing ir universālākais vējdēļu veids, ar kuru iespējams burāt vienlīdz labi gan lēnos, gan ātros vējos. Tas ir īpaši labi piemērots vidēja līmeņa un pieredzējušiem braucējiem. Plašāka informācija par Formula Windsurfing vējdēļu klasi pieejama šeit: http://en.wikipedia.org/wiki/Formula_Windsurfing

Kā atzīmē Latvijas Zēģelēšanas savienības prezidents Ansis Dāle: «Latvijas vindsērfinga teju 40 gadu vēsture šogad kulminē ar pasaules nozīmīgāko sporta notikumu Latvijā. Tas patiesi apliecina Latvijas sportistu starptautiskos panākumus un spēju noorganizēt augsta līmeņa sporta notikumus. Tas ir nozīmīgi tāpēc, ka pirmo reizi šāds pasākums notiek Latvijā - Latvijas sportisti un pasākuma organizatori izcīnījuši šo iespēju 4 gadu garumā, pierādot Liepājas priekšrocības un iespējas, salīdzinot ar Sanfrancisko, Melburnu un citām vējdēļošanas vietām pasaulē.

Pagājušajā gadā Liepājā notikušais Formula Windsurfing Eiropas čempionāts vēlreiz apliecināja augstos sacensību organizēšanas standartus un labos laika apstākļus starptautiskajai vindsērfinga sabiedrībai un lēmums par Pasaules čempionāta rīkošanu šogad Liepājā tika pieņemts nešauboties.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu