Lāms: Vācijas izlase ir ļoti spēcīga (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vācijas futbola valstsvienības aizsargs Filips Lāms pēc svētdienas Eiropas čempionāta (EČ) finālturnīra mača pret Dāniju (2:1) pavēstīja, ka viņa pārstāvētā komanda ir ļoti spēcīga.

«Visas trīs apakšgrupas spēles bija grūtas, bet mums izdevās uzvarēt un iekļūt ceturtdaļfinālā,» UEFA mājaslapā citēts Lāms. «Panākumi nenāk viegli. Pēdējos gados mēs ļoti smagi strādājām, lai sasniegtu šādu līmeni. Esam ļoti spēcīga komanda, kas pierādījās arī šodien.»

B grupas kopvērtējumā uzvaru ar maksimāli iespējamajiem deviņiem punktiem izcīnīja tieši Vācija, kurai ar sešiem punktiem sekoja Portugāle. Dānijas izlase izcīnīja trīs punktus, bet Nīderlande cieta trīs neveiksmes.

Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā Vācija tiksies ar Grieķijas izlasi.

Pirmajā kārtā Nīderlande ar 0:1 zaudēja Dānijai, bet Vācija ar 1:0 apspēlēja Portugāli, savukārt otrajā kārtā Dānija ar 2:3 piekāpās Portugālei, bet Vācija ar 2:1 uzvarēja Nīderlandi.

Pēc viena apļa turnīra ceturtdaļfinālā iekļūs katras grupas divas spēcīgākās vienības, bet finālspēle paredzēta 1.jūlijā. Atšķirībā no Pasaules kausa finālturnīra Eiropas čempionātā jau kopš 1984.gada netiek aizvadīta spēle par trešo vietu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu