Varlamovs: Irbe ieteica uzmanību pievērst fiziskajai formai (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vašingtonas ''Capitals'' vārtsargs Semjons Varlamovs atzīmēja, ka komandas vārtsargu treneris Artūrs Irbe viņam ieteicis pastiprinātu uzmanību pievērst fiziskajai formai, vēsta izdevums ''Sport-Express''.

''Pirmajā gadā bija jāsakaras ar daudzām stresa situācijām,'' 22 gadus vecais Varlamovs norāda, ka spēlēšana pilnu tribīņu priekšā un atbildība izslēgšanas spēļu laikā bijusi milzīga, tādēļ viņš no spēlēšanas lielu gandarījumu neieguva. Taču ar laiku nervozitāte mazinājusies un pagājušajā sezonā viņš atsevišķās epizodēs izbaudījis atrašanos uz ledus.

Varlamovs atzina, ka arvien labāk apgūst angļu valodu, kas dzīvi Amerikā padara ērtāku. Un tagad galvenais uzdevums ir iekļūt Stenlija kausa izcīņas finālā.

''Noskaņoju sevi, lai kļūtu par pirmo vārtsargu, taču papildu spiedienu neizjūtu,'' Krievijas vārtsargs nepievērš uzmanību ziņām medijos par to, ka ''Capitals'' varētu pievienoties kāds meistarīgāks vārtsargs.

''Piekrītu, ka aizvadītā sezona bija neveiksmīga. Pārsvarā tas saistīts ar savainojumiem. Abas manas NHL sezonas nav bijušas pašas labākās, taču esmu ieguvis vairākas mācības.''

''Šozezon atbraucu agrāk par citiem un strādātāju ar treneri. Vairāk laika pavadu trenažieru zālē, lai nostiprinātu organismu. Lai aizvadītu 65-70 mačus, jāakcentē sagatavošanās jau vasarā. Man strādāt pie fiziskās sagatavotības ieteica Artūrs Irbe, jo tādā gadījumā nebūs traumu un varēs izturēt ilgstošu slodzi,'' iespējamo panākumu atslēgu skaidroja Varlamovs.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu