Argentīna pārbaudes spēlē pārspēj Īrijas futbolistus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Argentīnas futbola izlase pārbaudes spēlē izbraukumā ar 1:0 pārspēja Īrijas futbolistus. Vienīgos vārtus šajā mačā guva 22 gadus vecais uzbrucējs Anhels di Marija.

Spēles sākumā laba izdevība gūt vārtus bija argentīniešu zvaigznei Lionelam Mesi, taču tā netika izmantota. Bet pēc nedaudz vairāk kā desmit minūtēm strīdīgā epizodē (tiesnesis nefiksēja aizmugures stāvokli) labā sitiena pozīcijā nonāca di Marja, kurš panāca 1:0. Par spīti Īrijas spēlētāju protestiem, vārtu guvums tika atzīts.

Mača laikā Argentīna vairāk kontrolēja bumbu, taču reālas vārtu gūšanas epizodes netika izveidotas. Kopumā viesi izdarīja četrus sitienus vārtu rāmī, kamēr Īrija tikai vienu.

Jāatzīmē, ka Īrijas izlases kapteinim 30 gadus vecajam Robijam Kīnam šī bija simtā spēle valstsvienībā.

Kā ziņots, Īrijas futbola izlases galvenais treneris Džovanni Trapatoni veselības problēmu dēļ šo spēli izlaida. Savukārt līdzšinējā Argentīnas trenera Djego Maradonas kontrakts pēc Pasaules kausa izcīņa netika pagarināts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu