Vaisjūns pēc trīs desmitcīņas disciplīnām ieņem 23. vietu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas desmitcīņnieks Atis Vaisjūns uzsācis Eiropas vieglatlētikas čempionāta desmitcīņas sacensības. Pēc pirmajām trīs disciplīnām Vaisjūns ieņem 23. vietu.

Papildināts ar jaunāko informāciju.

Pirmajā disciplīnā 100 metru sprintā Vaisjūns finišēja pēc 11,55 sekundēm, kas bija sliktākais laiks starp visiem dalībniekiem un kopvērtējumā deva 742 punktus.

Savukārt tāllēkšanā pirmajā un trešajā mēģinājumā rezultāts latviešu desmitcīņniekam netika ieskaitīts, bet ar otro piegājienu Vaisjūns aizleca 6,90 metrus, kas deva 790 punktus un 24. vietu.

Lodes grūšanā Vaisjūns jau pirmajā mēģinājumā veica 14,76 metrus tālu raidījumu, kas viņam ļāva izcīnīt 775 punktus un summā pakāpties uz 23.vietu.

Desmitcīņas sacensības noslēgsies ceturtdien.

Šodien kopumā uz starta izies pieci Latvijas vieglatlēti.

20 kilometru soļošanas distancē sievietēm visu goda pjedestālu ieņēma Krievijas vieglatlētes. Pirmajā vietā ierindojās Olga Kaņiskina (1 stunda 27 minūtes 44 sekundes), bet uzreiz aiz viņas finišēja Aņisa Kirdjapkina un Vera Sokolova.

Latvijas sportisti Eiropas čempionātā

Vīrieši - Māris Urtāns, Igors Sokolovs, Staņislavs Olijars, Vadims Vasiļevskis, Ainārs Kovals, Ēriks Rags, Ronalds Arājs, Normunds Pūpols, Ainārs Vaičulēns, Jānis Leitis, Atis Vaisjūns, Arnis Rumbenieks.

Sievietes - Ineta Radēviča, Madara Palameika, Marlēna Reimane, Sandra Krūma, Jekaterina Čekele, Ieva Zunda, Sinta Ozoliņa-Kovala, Lauma Grīva.

Eiropas čempionāta tiešraides no 27.jūlija līdz 1.augustam vērojamas Latvijas Televīzijas 7.kanālā (LTV7).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu