Ārmstrongs "Tour de France" piedalīsies pēdējo reizi (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Septiņkārtējais prestižās velotūres "Tour de France" uzvarētājs amerikānis Lenss Ārmstrongs šogad sacensībās piedalīsies pēdējo reizi, par to sportists paziņojis savā mikroblogu vietnē "Twitter".

''Tās būs trīs aizraujošas un neaizmirstamas nedēļas. Centīšos gūt pēc iespējas lielāku prieku,'' raksta titulētais riteņbraucējs.

Amerikāņu riteņbraucēja dominance "Tour de France" sacīkstē ilga no 1999. gada līdz 2005. gadam. Pēc tam viņš paziņoja par profesionālā sportista karjeras beigām, taču 2008. gadā atgriezās sacensību apritē.

38 gadus vecais Ārmstrongs "Tour de France" pēc trīs gadu pārtraukuma piedalījās arī pagājušajā gadā, toreiz viņš ieguva trešo vietu, bet uzvarēja viņa komandas biedrs no "Astana" vienības spānis Alverto Kontadors.

Ārmstrongs pārstāv "RadioShack" komandu.

Starts "Tour de France" velobraucienam tiks dots 3. jūlijā, Roterdamā (Nīderlande), bet noslēgums gaidāms 25. jūlijā Parīzē (Francija).

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu