Latvijas hokeja izlase šovakar pret spēcīgo Krieviju (62)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas hokeja valstsvienība Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīra pārbaudes spēlē šovakar savā laukumā spēkosies ar spēcīgo Krievijas izlasi. Mačs «Arēnā Rīga» sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7. kanālā.

Bārtulis atgriezies ASV; Ķēniņš ierodas Rīgā

Iespējams, jau kādā no spēlēm ar Krieviju Latvijas izlases sastāvā laukumā būtu devies aizsargs Oskars Bārtulis, kurš jau ceturtdien ieradās Latvijā. Tomēr viņu negaidīti izsauca uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienību Filadelfijas «Flyers» un piektdienas rītā sportists atgriezās ASV.

Savukārt šovakar Rīgā ieradīsies jaunais Šveices čempions Ronalds Ķēniņš, kurš, visticamāk, nevienā no mačiem ar Krievijas valstsvienību nepiedalīsies.

Traumēti vairāki uzbrucēji

Latvijas komandas uzbrucēju soliņš pagaidām kļūst tikai īsāks, jo ceturtdien treniņā uz ledus saudzējošā režīmā atgriezās uzbrucējs Mārtiņš Cipulis, bet Ģirts Ankipāns un Roberts Jekimovs trenējās trenažieru zālē.

Tāpat drīzumā vajadzētu būt skaidrības par 33 gadus veco spēka uzbrucēju Raiti Ivānanu, kurš šobrīd ASV mēģina atrisināt ģimenes problēmas. Kā TVNET pastāstīja LHF preses sekretārs Māris Gorbunovs, Ivanāna atbilde tiks gaidīta līdz šīs nedēļas beigām. Izlases ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks pēc šā vakara cīņas mēģināšot sazvanīties ar Kalgari «Flames» sistēmā spēlējošo uzbrucēju.

Krievi ar četriem NHL vīriem

Tikmēr Krievijas izlasei mačos Latvijā palīdzēs četri NHL spēlētāji - vārtsargs Semjons Varlamovs (Kolorādo «Avalanche»), aizsargi Ņikita Ņikitins («Blue Jackets») un Aleksejs Jemeļins (Monreālas «Canadiens»), kā arī uzbrucējs Aleksandrs Burmistrovs (Vinipegas «Jets»).

Pārējie 20 sastāvā iekļautie spēlētāji pārstāv desmit dažādus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubus.

Abas komandas spēles aizvadīs EHC turnīra ietvaros, kur šā gada kopvērtējumā Krievija un Latvija tikušas pie četriem punktiem septiņās spēlēs, kas dod attiecīgi piekto un sesto pozīciju.

Šogad pasaules čempionāts risināsies Zviedrijā un Somijā. Latvijas izlase spēlēs vienā apakšgrupā ar Krieviju, Zviedriju, Čehiju, Vāciju, Norvēģiju, Dāniju un Itāliju.

Latvijas hokeja izlases sastāvs pirmajai spēlei pret Krieviju

Vārtsargi: Edgars Masaļskis, Māris Jučers.

Aizsargi: Guntis Galviņš, Krišjānis Rēdlihs, Atvars Tribuncovs, Oskars Cibuļskis, Kristaps Sotnieks, Rodrigo Laviņš, Jānis Andersons.

Uzbrucēji: Miks Indrašis, Jānis Sprukts, Miķelis Rēdlihs, Kaspars Saulietis, Aleksejs Širokovs, Aleksandrs Macijevskis, Roberts Bukarts, Armands Bērziņš, Gints Meija, Koba Jass, Andris Džeriņš, Juris Štāls.

Komentāri (62)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu