«Real» un «Chelsea» pēdējie sasniedz Čempionu līgas 1/2 finālu (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

UEFA Čempionu līgas futbolā pusfinālā trešdien pēdējie iekļuva Spānijas kluba Madrides «Real» futbolisti, kā arī Anglijas vienība Londonas «Chelsea».

«Real» ceturtdaļfināla atbildes spēlē savā laukumā ar 5:2 (2:0) uzvarēja Kipras klubu Nikosijas APOEL, divu maču summā triumfējot ar pārliecinošu 8:2.

Uzvarētāju labā divus vārtus guva Krištianu Ronaldu, bet pa reizei izcēlās Kakā, Hosē Kajehons un Anhels di Marija, kamēr APOEL rindās precīzi bija Gustavu Manduka un Estevans Solari, kurš guva vārtus no 11 metru soda sitiena atzīmes.

Abu komandu pirmajā spēlē Nikosijā «Real» uzvarēja ar 3:0, jau tad sperot ļoti platu soli pretim iekļūšanai pusfinālā.

Iepriekš astotdaļfinālā Madrides klubs divu spēļu summā ar 5:2 pieveica pagājušā gada Latvijas labākā futbolista Aleksandra Cauņas pārstāvēto Krievijas komandu Maskavas CSKA, bet APOEL pēcspēles sitienu sērijā ar 4:3 uzvarēja Francijas klubu Lionas «Olympique».

Savukārt «Chelsea» vienība trešdien savā laukumā ar 2:1 (1:0) uzvarēja Portugāles komandu Lisabonas «Benfica», divu spēļu summā triumfējot ar 3:1.

Pirmajā puslaikā mājiniekus no 11 metru soda sitiena atzīmes vadībā izvirzīja Frenks Lempards, taču piecas minūtes pirms spēles beigām Havi Garsija panāca 1:1 un dāvāja viesiem cerības uz panākumu. «Benfica» pūliņi tomēr izrādījās velti, jo kompensācijas laikā 2:1 panāca Rauls Meirelešs.

Šo abu komandu pirmajā mačā pagājušajā nedēļā Lisabonā «Chelsea» uzvarēja ar rezultātu 1:0.

Astotdaļfinālā «Chelsea» divu spēļu summā ar 5:4 pieveica Itālijas vienību «Napoli», bet «Sporting» ar 4:3 pārspēja Krievijas čempionvienību Sanktpēterburgas «Zeņit».

Sacensību pusfinālā «Bayern» tiksies ar «Real» komandu, bet «Barcelona» spēkosies ar «Chelsea».

Šīs sezonas UEFA Čempionu līgas fināls notiks Minhenē 19.maijā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu