Nebijis balsojums par labākajiem sportistiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltijas valstīs tiek sākta nebijusi kampaņa "Kurš labāks". Kampaņas mērķis ir aizraujošā veidā noskaidrot, kurš no dažādu laikposmu sportistiem (komandām) būtu labāks, ja tie sacenstos šodien, kā arī palīdzēt Latvijas Olimpiešu sociālajam fondam. Latvijas pirmajā pārī var balsot par hokeja komandu Rīgas Dinamo 1988 vai Rīgas Dinamo 2009. Kampaņa ilgs piecus mēnešus, un to laikā būs iespēja nobalsot par pieciem dažādiem pāriem.

Par savu favorītu varēs balsot, reģistrējoties kampaņas interneta mājas lapā www.kurslabaks.com, kur varēs atrast arī informāciju par sportistiem un komandām, kā arī aplūkot spilgtākos video momentus. Pāris, par kuru varēs balsot, mainīsies katru mēnesi, bet par katru konkrēto pāri varēs balsot tikai vienu reizi. Beidzoties balsojumam, tiks noskaidrots pāra uzvarētājs.

„Draugu lokā vienmēr ir bijušas diskusijas par to, kas būtu, ja savā starpā tiktos divi izcili, bet dažādu laikposmu sportisti. Piemēram, kurš būtu labāks, ja savā starpā sacenstos Jānis Lūsis un Vadims Vasiļevskis vai Helmuts Balderis un Mārtiņš Karsums? Mums šķita interesanti uzzināt plašākas sabiedrības viedokli,” saka kurslabaks.com pārstāvis Kaspars Melders.

Kampaņas ietvaros tiks atbalstīts arī Uļjanas Semjonovas vadītais Latvijas Olimpiešu sociālais fonds, ziedojot vienu eirocentu par katru nodoto balsi.

Uļjana Semjonova: „Mūsu sportisti ir tie, kas nesuši Latvijas vārdu pasaulē un sagādājuši līdzjutējiem neatkārtojamus pārdzīvojumus. Diemžēl sporta specifika ir tāda, ka tajā aktīvi var darboties salīdzinoši īsu laika posmu un bieži, kad tas ir pagājis, agrāk cildinātie sportisti tiek nepelnīti aizmirsti. Tādēļ ir prieks, ka kāds viņus atceras.”

Tie, kuri nevar nobalsot elektroniski, var sūtīt vēstuli ar savu balsojumu un komentāru uz Latvijas Olimpiešu sociālo fondu Elizabetes ielā 49, Rīga, LV – 1010.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu