Ščerbatihs priekšroku dod treniņiem, nevis darbam Saeimā (15)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: f64 Photo agency

Izglītības un zinātnes ministrija šodien ir informējusi Saeimas prezidiju, ka deputāts un svarcēlājs Viktors Ščerbatihs (ZZS) tuvākajos mēnešos "nevarēs pilnvērtīgi pildīt Saeimas deputāta pienākumus, piedaloties Saeimas sēdēs, kā arī pastāvīgās komisijās un apakškomisijās".

Šā gada novembrī notiks pasaules čempionāts svarcelšanā, kurš vienlaikus ir pirmais no četriem atlases posmiem uz 2012.gada olimpiskajām spēlēm. Latviju tajās pārstāvēs Ščerbatihs.

Lai Ščerbatihs varētu sagatavoties un startēt minētajās sporta sacensībās, viņam nepieciešami regulāri treniņi, kas norisinās ne tikai Latvijas teritorijā, bet arī ārpus tās.

No 8. līdz 18.jūnijam Ščerbatihs būs treniņnometnē Ventspilī vai Dobelē, no 26. līdz 28.jūnijam Ščerbatihs piedalīsies Baltijas čempionātā Somijā, no 30.jūnija līdz 10.jūlijam būs treniņnometnē Polijā, no 20. līdz 31.jūlijam - atkal treniņnometnē Polijā, no 1. līdz 10.augustam Ščerbatiham būs treniņnometne Dobelē, bet no 15. līdz 27.augustam - treniņnometne Polijā.

Ščerbatihs ir dzimis 1974.gadā. 2007.gada septembrī Taizemē Ščerbatihs pirmo reizi karjerā kļuva par pasaules čempionu svarcelšanā, bet 2008.gada 19.augustā Pekinas olimpiskajās spēlēs svara kategorijā virs 105 kilogramiem izcīnīja bronzas medaļu.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu