Zatlers brīvdienas pavada, vērojot dēla startu rallijsprintā "Kalnamuiža" (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts prezidents Valdis Zatlers šodien atpūšas Kurzemes pusē, vērojot sava dēla Kārļa Zatlera startu rallijsprintā "Kalnamuiža 2009".

Kā novēroja aģentūra LETA, Valdis Zatlers ar dzīvesbiedri Lilitu, miesassargiem un viņu draudzenēm ralliju vēro Vecpils ātrumposmā, pie slavenā Stroķacs tramplīna. Turpat pļavā novietots arī prezidenta delegācijas autotransports - "Mercedes" limuzīns un apvidus automašīnas.

Kārlis Zatlers ar stūrmani Normundu Vuguli startam rallijsprintā pieteikts ar 104.numuru, un sacensībās piedalīsies ar "Seat Leon" automašīnu "Road" ieskaitē.

Kā liecina portālā "autosport.lv" pieejamie neoficiālie sacensību rezultāti, K.Zatlers rallijsprintā "Kalnamuiža" finišējis 2.vietā "Road" ieskaitē, no uzvarētāja atpaliekot 6,1 sekundi.

K.Zatleram šogad šīs ir trešās rallijsprinta sacensības. Gada sākumā notikušajā rallijsprintā "Sarma" K.Zatlers savā klasē ieņēma 7.vietu, par 48,1 sekundi atpaliekot no "Road" ieskaites uzvarētāja. Savukārt 28.februārī un 1.martā notikušajā rallijsprintā "Ērgļi" K.Zatlers "Road" klasē ierindojās 5.vietā, par 32,7 sekundēm atpaliekot no ieskaites uzvarētāja, liecina portālā "autosport.lv" pieejamā informācija.

Kā portālā "autosport.lv" skaidro sacensību rīkotāji, "Road" ieskaites braucēji sacenšas pēc regularitātes principa, taču rallijsprinta trasē dosies paralēli ar speciāli sporta automašīnām. Pirmajā sekcijā abu grupu dalībnieku distance atšķirsies, taču otrajā sekcijā ātrumposmu ceļus veiks arī "Road" klase, turklāt kā pirmā.

Šodien sportistiem jāveic trīs ātrumposmi katrs divas reizes - "Laidi", "Kalvene" un "Vecpils".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu