NBA un NHL "play-off" spēles tiešraidē TV ekrānos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ NBA un NHL noslēgsies pirmā play-off kārta un būs zināmas tās astoņas komandas, kuras turpinās cīņu par čempiona titulu. Vairākos komandu pāros cīņas rit ļoti sīvi un būs nepieciešams aizvadīt visas septiņas spēles. NHL un NBA vairāku play-off spēļu tiešraidēm ir iespēja sekot līdzi Baltkom translētajos kanālos NBA TV un ESPN America.

Otrdien plkst. 4.30 kanālā ESPN America būs iespēja tiešraidē vērot sesto spēli starp Kalgari Flames un Čikāgas Balckhawks. Šobrīd sērijā ar rezultātu 3:2 vadībā ir Čikāgas hokejisti. Lai pieliktu punktu šai sērijai, Čikāgai jāizcīna uzvara viesos, kas nebūs viegli, jo Flames ir uzvarējusi abas mājas spēles.

Savukārt plkst. 7.00 būs iespēja vērot sesto spēli starp Anaheimas Ducks un Sanhosē Sharks. Šobrīd sērijā ar rezultātu 3:2 vadībā ir Ducks. Ja Anaheima uzvarēs šajā spēlē, tad tā no tālākās cīņas par Stenlija kausu izslēgs NHL regulārās sezonas spēcīgāko komandu.

Trešdien plkst. 2.00 ESPN America piedāvā tiešraidē vērot izšķirošo spēli par iekļūšanu nākamajā kārtā starp Vašingtonas Capitals un Ņujorkas Rangers. Rangers sērijā bija izvirzījusies vadībā ar 3:1, tomēr Vašingtonas nepadevās un spēja panākt izlīdzinājumu. Capitals šobrīd atrodas daudz labākās pozīcijās, jo ir spējusi uzvarēt pēdējās divas spēles, turklāt izšķirošā spēle notiks Capitals laukumā. Vārtu gūšanas garšu ir atguvis arī Vašingtonas līderis Aleksandrs Ovečkins.

Savukārt plkst. 4.30 būs iespēja vērot spēli starp Ņūdžersijas Devils un Karolīnas Hurricanes. Arī šajā pārī nepieciešama septītā spēle, kas norisināsies Devils laukumā. Pēdējā spēlē ar rezultātu 4:0 pārāki bija Karolīnas hokejisti. Pēdējā spēlē ļoti lielu lomu spēlēs abu komandu vārtsargi – uzvarām bagātākais NHL vārtsargs Martins Brodērs (Devils) un Hurricanes mūris Kims Vards.

Arī NBA TV turpina tiešraidē rādīt NBA play-off spēles. Otrdien plkst. 3.30 būs iespēja tiešraidē vērot ceturto spēli starp Ņūorleānas Hornets un Denveras Nuggets. Šobrīd sērijā 2:1 vadībā ir Nuggets. Pēdējo spēli lieliski aizvadīja Hornets līderis Kriss Pols, gūstot 32 punktus un 12 reizes rezultatīvi piespēlējot. Šī spēle notiks Hornets laukumā.

Trešdien plkst. 2.30 NBA TV saviem skatītājiem piedāvā tiešraidē vērot spēli starp Orlando Magic un Filadelfijas 76’ers. Šobrīd sērijā rezultāts ir 2:2, un spēle notiks Magic laukumā. Līdz šim abas komandas ir pa reizei uzvarējušas un zaudējušas savā laukumā.

Savukārt plkst. 5.00 būs iespēja tiešraidē vērot spēli starp Portlendas Trail Blazers un Hjūstonas Rockets. Šobrīd sērijā ar 3:1 vadībā ir Rockets, bet, lai izcīnītu uzvaru sērijā jau šajā spēlē, tai nepieciešams uzvarēt viesos. Tas nebūs viegli, jo pēdējās divās spēlēs, kuras Rockets aizvadīja savās mājās, uzvaras tika izcīnītas tikai ar trīs un viena punkta pārsvaru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu