Zatlers un Dombrovskis sveic Latvijas hokejistus (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts prezidents Valdis Zatlers un premjerministrs Valdis Dombrovskis (JL) sveic Latvijas izlases hokejistus ar uzvaru pasaules hokeja čempionātā pār Zviedrijas valstsvienību.

To šodien žurnālistiem pēc Zatlera un Dombrovska tikšanās teica Valsts prezidents.

Kā informēja premjera preses sekretāre Līga Krapāne, Dombrovskis nosūtījis apsveikuma vēstuli Latvijas valsts hokeja izlasei, kurā sveic hokeja izlases spēlētājus, trenerus un arī visus līdzjutējus ar izcilu mūsu komandas un tās treneru sasniegumu - uzvaru pār pasaules hokeja elites valsti Zviedriju.

"Ik pavasari Latvija kļūst par hokeja zemi, kas visai pasaules sportistu un sporta līdzjutēju sabiedrībai atgādina, ka mūsu valstī ir ne vien stipras un vēsturiskas hokeja tradīcijas, bet arī pasaules līmeņa spēlētāji un visuzticīgākie hokeja fani pasaulē. Tomēr šis pavasaris pavisam noteikti ir vēsturisks, jo vakar gūtā uzvara pār pasaules hokeja elites valsti ir ne tikai izcils mūsu komandas un tās treneru sasniegums, bet arī notikums, kas solidarizē un vieno mūsu sabiedrību laikā, kas Latvijai nav pats vieglākais," teikts apsveikumā.

Premjers sveic Latvijas hokeja izlasi, pateicas par pašaizliedzīgo spēli un novēl tikpat pārliecinoši startēt arī turpmākajās spēlēs, jo Latvijas hokejisti ir pelnījuši būt starp pasaules labākajām komandām.

Jau ziņots, ka vakar pasaules hokeja čempionāta C apakšgrupas otrajā mačā Latvijas izlase pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 3:2 (0:1, 2:0, 0:1, 0:0, 1:0) uzvarēja Zviedrijas valstsvienību.

Pēc Latvijas izlases uzvaras vairāki simti līdzjutēju izgāja Rīgas ielās, kā arī pulcējās pie Brīvības pieminekļa un Zviedrijas vēstniecības, novēroja aģentūra LETA.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu