Nacionālajā volejbola līgā zināmi visi pusfinālisti (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušās nedēļas nogalē Latvijas volejbola čempionāta Nacionālajā līgā tika noskaidrotas visas četras komandas, kuras iekļuvušas turnīra pusfinālos. Līgas pusfinālos spēkiem mērosies SK "RTU" - SK "Vecumnieki" un OC "Limbaži" – SC "Jēkabpils".

Divos no Nacionālās līgas 1/4 finālu pāriem, lai noskaidrotu pusfinālistus, bija nepieciešamas trīs spēles, bet divos pāros pusfinālisti bija skaidri jau pēc pirmajām divām spēlēm.

Nacionālā čempionāta regulārā turnīra uzvarētāji „Jēkabpils” SC volejbolisti vietu pusfinālā nodrošināja tikai trešajā spēlē, savā laukumā ar 3:1 „RDK Rēzekne” komandu. Arī regulārā turnīra otrās vietas ieguvējiem SK „Vecumnieki” volejbolistiem, lai iekļūtu līgas pusfinālā, bija nepieciešamas trīs spēles. Trešajā sērijas spēlē pret SK „Babīte” Vecumnieku komanda gan uzvarēja pārliecinoši – 3:0. SK „RTU” un OC „Limbaži” savus pretiniekus 1/4 finālos (attiecīgi VK „2005 RVS” un „VEGA 1”) apspēlēja divās spēlēs.

Līdz ar to Nacionālās līgas pusfinālos spēkiem mērosies SK „RTU” - SK „Vecumnieki” un OC „Limbaži” – SC „Jēkabpils” volejbolisti.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu