Pasaules līmeņa snovbords un riekstu sviests Žagarkalnā! (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šosestdien būs lieliska iespēja atkal piedalīties pasaules mēroga snovborda pasākumā, kas notiks Žagarkalnā, Tele2 snovborda parkā. Ceturto sezonu pēc kārtas Latvijā risināsies lielākais snovborda pasākums "Volcom Stone’s Peanut Butter & Rail Jam", kurā varēs piedalīties ikviens interesents. Labākie trīs katrā vecuma grupā kvalificēsies Eiropas "Volcom" meistarībai Šveicē!

"Rail jam" sacensības notiks uz trīs dažādiem "slaidiem". Noteikumi ir viegli saprotami – 45 dalībnieki katrā vecuma grupā tiek sadalīti grupās pa 15 uz katru "slaidu". Ik pēc 15 minūtēm grupas mainās savā starpā un brauc pa citu "slaidu". Tiek noteikti pieci labākie uz katra "slaida", kuri vēlāk tiekas finālā.

Pasākuma izskaņā tiek noteikts arī labākais triks! Labākie saņems ļoti vērtīgas balvas no "Boards.lv & Volcom" - sniega dēļus, snovborda apģērbu no "Volcom", apavus, "Nixon" pulksteņus un citas balvas.

Starplaikos dalībnieki varēs cienāties ar riekstu un šokolādes sviesta maizītēm, riekstiņiem, desiņām un tēju. Neiztikt arī bez "Volcom" mūzikas, balvām un "Volcom" preču lietus.

Tiekamies sestdien uz kalna!

Ieeja, dalība un cienasti bez maksas, jāmaksā tikai par pacēlāja biļetēm. Tie, kas līdz 15. februāra vakaram atsūtīs pieteikuma vēstuli (vārdu/uzvārdu/vecumu/T-krekla izmēru) uz "volcom@boards.lv", saņems atlaidi pacēlāja biļetēm.

Reģistrēšanās sacensībām no pulksten 10.00 līdz 11.00.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu