Rallijs “Sarma” būs!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rallijs "Sarma" šogad notiek nedaudz vēlāk kā citus gadus, taču jau nākamajās brīvdienās Gulbenes pusē atkal varēsim vērot Latvijas labāko autosportistu startus.

Ar šo posmu tiks atklāts arī 2007.gada Latvijas čempionāts un Latvijas kausa izcīņa. Savukārt rallijs "Sigulda", ar ko bija paredzēts sākt čempionātu, ir pārcelts uz 3.martu.

Rallija organizators Vilhelms Sniedzāns stāsta, ka sportisti Gulbenē ieradīsies jau 16.februārī, lai iepazītos ar trasi, bet sestdien, 17.februārī, apmēram pusdienlaikā rallija ekipāžas jau dosies trasēs, lai kārtējo reizi noteiktu labākos un ātrākos "Sarmas" braucējus. Sacensības turpināsies arī svētdien. "Pirmajā dienā sacensību dalībnieki divreiz veiks ātrumposmus "Kalves", "Ludza" un "Litene". Pēc pirmās dienas rezultātiem viņi tiks sagrupēti otrās dienas startiem. Otrajā dienā divreiz būs jāizbrauc ātrumposms "Zaķakājas", senaizmirstais ātrumposms "Troškas" un jaunais ātrumposms "Druviena". Centāmies ātrumposmus pa rajonu izvietot tā, lai vairāk vai mazāk visiem rajona iedzīvotājiem būtu iespēja vērot rallija norisi un rallistu startus," saka V.Sniedzāns. Viņš atzīst, ka visi ātrumposmi ir vienlīdz skaisti, tehniski un arī sarežģīti. "Diemžēl līdz ar sacensībām būs jārēķinās arī ar dažādiem ierobežojumiem, tādēļ jau iepriekš atvainojamies par sagādātajām neērtībām," saka organizators. Viņš arī atgādina netraucēt sacīkšu norisi, būt disciplinētiem un trasēs iekšā nebraukt. Par kārtību rūpēsies Gulbenes un Balvu policijas darbinieki.

"Sacensībās piedalīsies visi labākie Latvijas rallisti, būs arī viesi, piemēram, no Ukrainas, arī no Krievijas. Iespējams, sacīkstēs piedalīsies arī kāda "4x4" ekipāža," stāsta organizators. Ar "nullītes" mašīnām šoreiz brauks Edgars Piļka/ Igors Sidorovs un Jānis Patmalnieks/ Rolands Ziemelis.

Vienam ātrumposmam biļete būs nopērkama sacensību trasē pie biļešu pārdevējiem par 1 latu, savukārt piekļūšanai visiem ātrumposmiem varēs iegādāties ieejas kartes. Tās maksās 3 lati, iegādāties tās varēs rallija centrā un trasē pie biļešu pārdevējiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu