Bīrmanis un Apsīte triumfē Briežkalnā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušās nedēļas nogalē Ērgļu Briežkalna trasē notika Tele2 Latvijas čempionāts snovbordā, kuru organizēja Latvijas Slēpošanas savienība sadarbībā ar lielākajiem Latvijas snovborda klubiem

Snovbordkrosa disciplīnā startēja 90 dalībnieki, tajā skaitā arī divi Igaunijas sportisti no kluba "Snowmaniac". Latvijas čempionāta medaļas tika sadalītas trīs vecuma grupās - jauniešu (1991. g. dzim. un jaunāki), junioru (1986.g.-1990.g.) un pieaugušo grupā (1985. g. un vecāki).

Par Latvijas čempioniem snovbordkrosā jauniešu un junioru grupā kļuva Signe Valdusa (FLIPS), Kristaps Dzenis (Rīgas Snovborda skola), Paula Kokare (FLIPS) un Kaspars Rums (FLIPS).

Sieviešu konkurencē pirmo vietu ieguva Zane Apsīte (Rīgas Snovborda skola), bet vīru grupā sīvajā cīņā nepārspēts palika Inārs Bīrmanis (INK SNB), kurš tieši šajā disciplīnā kandidēja arī uz dalību Turīnas olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu