Zviedri pieveic amerikāņus (9)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: torino2006.org

Turīnas olimpiādes hokeja turnīrā Zviedrijas izlase šodien ar 2:1 uzvarēja ASV hokejistus, saglabājot Latvijas valstsvienībai mikroskopiskas izredzes uz iekļūšanu olimpisko spēļu ceturtdaļfinālā.

Mača astotajā minūtē zviedrus vadībā izvirzīja Daniels Alfredsons, bet desmitarpus minūtes vēlāk izlīdzinājumu panāca Maiks Modano. Otrajā trešdaļā vārti gūti netika, bet trešā perioda piektajā minūtē zviedriem uzvaru nodrošināja Mikaela Samuelsona precīzais metiens skaitliskajā vairākumā.

Citās B grupas spēlēs Latvijas izlase šodien ar 2:9 zaudēja Krievijai, bet Slovākija ar 2:1 sīvā cīņā guva virsroku pār Kazahstānu.

Lai iekļūtu ceturtdaļfinālā, Latvijas izlasei jācer uz Krievijas uzvaru apakšgrupas pēdējā mačā ar ASV un pašai savā pēdējā spēlē otrdien jāpieveic Kazahstāna. Tad gan Latvijai, gan ASV būs vienāds punktu skaits un apakšgrupas ceturtās vietas ieguvējs noskaidrosies, ņemot vērā abu izlašu vārtu starpību visos mačos. ASV komandai tā pašlaik ir +1, bet Latvijai -15.

No B apakšgrupas vietu ceturtdaļfinālā jau ir nodrošinājušas Slovākijas, Krievijas un Zviedrijas komanda.

Pēdējā grupu turnīra spēlē Latvija otrdien 12.30 tiksies ar Kazahstānu.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu