Snovbords vairo prieku „Mosquito Prieka parkā”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 14.janvārī, Valmierā, „Baiļu” sporta bāzē notiks jaunā snovborda parka „Mosquito Prieka parks” atklāšana - „Mosquito Big Chill”. Pasākumā paredzēta jaunu konstrukciju (tramplīni, slaidi, mucas un automašīna) iemēģināšana, neformālas sacensības, kurās uzvarētāju noteiks paši braucēji, kā arī bārbekjū DJ O-N jeb Olegs (big chill out hip hop) mixtape pavadījumā.

Mosquito Prieka parka veidotājs un Big Chill organizators ir viens no Latvijas labākajiem snovbordistiem Kaspars Grava, kurš uzsver: ”Pasākuma mērķis nav noteikt labākos un krutākos snoverus, bet savākt lielāko daļu Latvijas sniega dēļotāju un skrituļdēļa virtuozu, lai satiktos, parunātu, pabraukātu kopā un gūtu prieku no tā, ko mēs darām.”

Pasākuma dienā, sākot no plkst. 11, paredzēta iesildīšanās sesija un konstrukciju iemēģināšana. 12.00 sākas lielais Big Chill – atpūta ar uzkodām un labu mūziku, kā arī neformālās parka iebraukšanas sacensības. Dalībnieki var brīvi izvēlēties, pa kādām konstrukcijām braukt. Piedāvājumā interesanti šķēršļi, piemēram, mašīna "Ford Sierra", 200 l mucas, dažādu lielumu tramplīni (2 m, 5 m un 10 m gari), 5 m plats wallraids (brauciens pa sienu) un, protams, dažādi slaidi. Mosquito Big Chill dalībnieki netiks ierobežoti ar laika vai braucienu skaita norādījumiem. Uzvarētājus noteiks paši dalībnieki, balsojot par labāko dienas braucēju. Tiks apbalvoti trīs labākie braucēji vīriešu un labākā braucēja sieviešu konkurencē. Balvas no Mosquito un sirds.

Pasākuma dalībnieks varbūt ikviens un ikviena, kam vien patīk sniegs un laba atpūta kopā ar draugiem uz kalna. Dalībnieki var pieteikties pa e-pastu, sūtot pieteikumu (vārds, uzvārds,) uz adresi kaspaks@mosquito.lv.

Pasākuma dienā uz vietas jāiemaksā 4 Ls un var saņemt pacēlāja biļeti uz pasākuma laiku (no 11.00 līdz 18.00). Pastāv iespēja pieteikties uz vietas, taču tādā gadījumā pacēlēja biļete būs jāpērk pašam atbilstoši sporta bāzes „Baiļi” cenām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu