"Viesuļvētra" hokeja pilsētā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālās hokeja līgas čempionātā Karolīnas "Hurricanes" šorīt agri pēc Latvijas laika uzvarēja Detroitas "Red Wings" un apsteidza titulētos pretiniekus arī turnīra tabulā. Līderpozīcijas saglabā Otavas "Senators", kas savā laukumā pārliecinoši apspēlēja Kalgari "Flames".

Mačā ar Rietumu konferences līderiem, Detroitas "Red Wings", Karolīnas "Hurricanes" jau spēles 15. minūtē izvirzījās vadībā ar 3:0 un savu pārsvaru spēja nosargāt līdz pat spēles beigām - 3:2.

Artūra Irbes bijušajai komandai tā bija jau piektā uzvara pēc kārtas, un NHL kopvērtējumā "Hurricanes" tagad ieņem otro vietu - tikai par punktu atpaliekot no Otavas "Senators".

Pa vieniem vārtiem uzvarētāju labā guva Mets Kalens, Rejs Vitnijs un Ēriks Kouls.

"Senatori" šorīt ļoti pārliecinoši ar 7:2 uzvarēja Fīniksas "Coyotes" un saglabā pirmo vietu ar 61 punktu. Ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm uzvarētāju rindās izcēlās zviedrs Daniels Alfredsons.

Situācija abu konferenču līdergrupās tagad ir ļoti intriģējoša, jo komandas vienu no otras šķir tikai daži punkti (skat. tabulu).

Citu spēļu rezultāti:

Bostonas "Bruins" - Sanhosē "Sharks" 2:6, Ņujorkas "Rangers" - Kalgari "Flames" 4:2, Vašingtonas "Capitals" - Čikāgas "Blackhawks" 3:4 OT, Pitsburgas "Penguins" - Edmontonas "Oilers" 1:3, Našvilas "Predators" - Ņujorkas "Islanders" 2:1, Vankūveras "Canucks" - Toronto "Maple Leafs" 4:3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu