Mediji: Vācijas izlases kapteinis būs Lāms

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas izlases kapteinis šovasar notiekošajā Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā DĀR būs Minhenes "Bayern" aizsargs Filips Lāms, bet valstsvienības vārtus sargās Gelzenkirhenes "Schalke 04" vārtsargs Manuels Neuers, ceturtdien vēstīja vācu mediji.

Vācijas izlases galvenais treneris Joahims Lēvs par to oficiāli paziņošot sestdien pirms pārbaudes spēles ar Ungāriju.

Kā ziņots, vairākus gadus Vācijas izlases kapteiņa funkcijas pildīja Londonas "Chelsea" pussargs Mihaels Ballaks, bet šomēnes viņš guva nopietnu potītes savainojumu Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas finālmačā un nevarēs piedalīties Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā.

Savukārt Neueram izredzes uz vietu Vācijas izlases vārtos parādījās pēc tam, kad valstsvienības un Leverkūzenes "Bayer" pamatvārtsargs Renē Adlers bundeslīgas spēlē aprīlī lauza vairākas ribas.

Kā ziņots, Vācijas izlases savainoto spēlētāju sarakstam šonedēļ pievienojās vēl viens futbolists - bundeslīgas kluba "VfB Stuttgart" pussargs Kristians Trešs, kas pārbaudes mačā ar "Tyrol" komandu guva potītes savainojumu un arī nevarēs palīdzēt savai valstij finālturnīrā DĀR.

Galīgais izlases sastāvs Pasaules kausa izcīņas finālturnīram Lēvam jāpaziņo līdz 1.jūnijam.

No 11.jūnija līdz 11.jūlijam paredzētajā Pasaules kausa finālturnīrā Vācijas spēlēs vienā apakšgrupā ar Ganu, Serbiju un Austrāliju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu