''Canadiens'' izšķirošajā spēlē pārspēj ''Capitals'' (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) septītajā izslēgšanas spēlē Monreālas ''Canadiens'' hokejisti izbraukumā ar 2:1 pārspēja regulārās sezonas spēcīgāko vienību Vašingtonas "Capitals", tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām ar rezultātu 4-3 pārāki bija ''Canadiens''.

Pirmā perioda izskaņā, spēlējot vairākumā, viesi spēja izvirzīties vadībā 1:0, savukārt otrajās divdesmit minūtēs abu komandu vārtsargi tika galā ar visiem metieniem.

Trešajā trešdaļā pēc precīza Dominika Mūra metiena ''Cadiens'' pārsvaru dubultoja, tomēr 2 minūtes un 16 sekundes līdz finālsvilpei ''Capitals'' vienus vārtus atguva.

Mazāk nekā divas minūtes līdz trešdaļas beigām mājiniekiem bija iespēja spēlēt skaitliskajā vairākumā, taču pat vārtsarga nomainīšana pret sesto laukuma spēlētāju nedeva rezultātu.

24 sekundes pirms pamatlaika beigām Aleksandrs Ovečkins guva vārtus, taču tie netika ieskaitīti, jo pirms tam neatļauti tika traucēts pretinieku vārtsargs Jaroslavs Halaks, kurš mačā tika galā ar 41 pretinieku metienu, kamēr Semjons Varlamovs atvairīja 14 ''Canadiens'' hokejistu raidījumus.

Monreālas vienība kļuva par pirmo, kas kā astotā komanda iekļuvusi izslēgšanas spēlēs un spējusi atspēlēties sērijā no 1-3.

Austrumu konferences pusfinālā ''Canadiens'' tiksies ar Pitsburgas ''Penguins''.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu