''Canadiens'' pārspēj ''Capitals'', sērijā 3-3 (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) sestajā izslēgšanas spēlē Monreālas ''Canadiens'' hokejisti savā laukumā ar 4:1 pārspēja regulārās sezonas spēcīgāko vienību Vašingtonas "Capitals", tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuvis neizšķirts 3-3. Mājinieku vārtsargs Jaroslavs Halaks tika galā ar 53 pretinieku metieniem.

Pirmajā trešdaļā ''Canadiens'' izvirzījās vadībā ar 2:0, taču nākamie vārti tika gūti tikai noslēdzošo divdesmit minūšu sākumā, kad atkal precīzi bija mājinieki (3:0).

Turpinājumā viesi vienus vārtus atguva, taču punktu spēlei pielika Tomaša Plekaneca metiens tukšos vārtos – 4:1.

Vašingtonas kluba vārtsargs Semjons Varlamovs tika galā ar 18 pretinieku metieniem, kamēr Halaks vārtos darbojās praktiski nevainojami (atvairīti 53 raidījumi) un godam tika atzīts par mača labāko spēlētāju.

''Domāju, ka mēs spēlējām lieliski, tikai nespējām gūt vārtus,'' NHL mājas lapā citēts ''Capitals'' līderis Aleksandrs Ovečkins. ''Viņi guva vārtus un visu spiedienu atstāja vārtsargam, kurš rādīja neticamu sniegumu.''

Citu spēļu rezultāti:

Rietumu konferences 1/4 fināls

Nešvilas "Predators" - Čikāgas "Blackhawks" - 3:5; sērijā ar 4-2 uzvarēja "Blackhawks".

Austrumu konferences 1/4 fināls

Bostonas ''Bruins''  - Bufalo ''Sabres'' -–  4:1, sērijā ar 4-2 uzvarēja ''Bruins''

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu