Par Kotdivuāras futbola izlases treneri kļūst Eriksons

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Bijušais Anglijas futbola izlases galvenais treneris zviedrs Svens Gorans Eriksons vadīs Kotdivuāras izlasi gaidāmajā Pasaules kausa izcīņā Dienvidāfrikas Republikā.

''Eriksons parakstīja līgumu svētdien Londonā. Kā zināms, Gūss Hidinks bija mūsu galvenais kandidāts, taču sapratām, ka to neizdosies realizēt. Eriksons bija labākā alternatīva, jo viņam ir vajadzīgā pieredze,'' pavēstīja Kotdivuāras Futbola federācijas ģenerālsekretārs Outara Hego.

Savukārt trenera aģents norādīja, ka Eriksons pēc līguma parakstīšanas ir ļoti laimīgs.

Kotdivuāra Pasaules kausā ir ielozēta vienā grupā ar Brazīliju, Portugāli un Dienvidkoreju.

Eriksons strādāja ar Anglijas valstsvienību no 2001. līdz 2006. gadam, bet pagājušajā gadā viņš vadīja Meksikas izlasi, taču cerēto rezultātu nebija, kā rezultātā zviedrs savu posteni atstāja.

Jau ziņots, ka vācietis Bernds Šusters tika minēts kā ļoti ticams kandidāts Kotdivuāras futbola izlases vadīšanai, bet pirms tam Gūss Hidinks atzina, ka ir gatavs pieņemt šo prestižo amatu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu