A. Kazeļņiks izcīnījis 7. vietu pirmajā Čempionu līgas posmā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas spēkavīrs Agris Kazeļņiks izcīnījis septīto vietu Somijā, Laplandē notikušajā spēkavīru Čempionu līgas pirmajā posmā.

Jau pēc pirmajiem diviem vingrinājumiem uz augstu vietu Latvijas stiprinieks vairs nevarēja cerēt, jo mašīnas vilkšanā ar rokām (7,5 tonnas) un Konana aplī tika izcīnītas pēdējās vietas.

Pats spēkavīrs atzina: ''Īsti nesapratu, kas ar mani notika, jo spēka man bija daudz, bet, tikko sāku izpildīt vingrinājumu, tā nekas nesanāca.''

Atlikušajos vingrinājumos Kazeļniks spēja savākties un rezultātu uzlabot. Krucifikss – 3. vieta, Fermera pastaiga (140 kg) – 5. vieta, Stafete – 4. vieta, un pēdējā vingrinājumā, vilkšanā no zemes (320 kg), latvietis uzrādīja absolūti labāko rezultātu, kas kopumā deva 7. vietu pirmajā posmā.

Par spēkavīru čempionu līgas Somijas posma uzvarētāju kļuva lietuvietis Židrūns Savicks, aiz sevis atstājot angli Teriju Hollandu un ukraini Konstantīnu Iļjinu.

"Tagad gatavošos nākošajam Čempionu līgas posmam, kas notiks 1. maijā Serbijā, un tur jau es būšu krietni augstākā vietā, to es jums apsolu,'' par turpmākajiem startiem visai pārliecināti stāstīja Agris Kazeļņiks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu