Sevastova nepabeidz kvalifikācijas otro maču Maiami

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Maiami WTA ''Sony Ericsson Open'' turnīra kvalifikācijas otrajā mačā Latvijas spēcīgākā tenisiste Anastasija Sevastova otrdien nepabeidza spēli pret Uzbekistānā dzimušo Varvaru Ļepčenko, kura pārstāv ASV.

Sevastova, kas WTA rangā ieņem 61. vietu, cīņu pārtrauca otrajā setā pie rezultāta 0:3. Arī pirmais sets tika pārliecinoši zaudēts  ar 1:6.

Latvijas spēcīgākā tenisiste jau mača sākumā nonāca zaudētājos ar 0:3, un arī turpinājumā notikumus laukumā pārliecinoši kontrolēja WTA rangā 108. vietā esošā Ļepčenko.

Arī otrajā setā Sevastova nespēja gūt punktus pie savas serves, bet pēc nospēlētas 41 minūtes pie rezultāta 0:3 mačs tika pārtraukts.

Latviju pārstāvošā tenisiste ar ļoti zemu procentu izpildīja pirmo servi (33%), kamēr pretiniecei šis rādītājs bija krietni labāks (80%).

Par kvalifikācijas pirmās kārtas pārvarēšanu Sevastova ieguva 20 punktus. Turnīrs ar kopējo prēmiju fondu 4,5 miljoni ASV dolāru notiek uz cietā seguma.

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Sevastova tika galā ar 25 gadus veco rumānieti Edīnu Galovicu (WTA 135. vieta).

Ja Latvijas tenisiste nav guvusi nopietnu traumu, tad viņai tāpat pastāv iespēja kvalificēties pamatsacensībām, jo viņa būs pirmā "laimīgo zaudētāju" sarakstā. Turklāt, ja savu dalību atsauks kāda no izliktajām tenisistēm, tad Sevastova sacensības sāktu tikai ar otro kārtu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu