"Alūksnes aplī 2010" 60 braucēji

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Noslēdzies šāgada autovadīšanas prasmju uzlabošanas pasākums "Alūksnes aplis 2010", ko organizēja Alūksnes novada pašvaldības aģentūra "Alja".

Tā trešais un pēdējais posms norisinājās Gulbenes novada Stāmerienas pagastā, kur autovadītāji savas braukšanas prasmes pārbaudīja uz Ludza ezera ledus. Šajā posmā uz starta līnijas stājās mazliet vairāk nekā 20 braucēji, bet pavisam pasākumā iesaistījās 60 autovadītāji.

Par meistarīgākajiem braucējiem visu posmu kopvērtējumā tika atzīti Andis Auniņš no Cēsīm (automašīnām ar priekšas piedziņu bez radzēm), Edgars Brilts no Alūksnes (automašīnām ar priekšas piedziņu ar radzēm), Nauris Stalažs no Alūksnes (automašīnām ar aizmugures piedziņu ar radzēm), Lauris Mezītis no Litenes (automašīnām ar aizmugures piedziņu bez radzēm), Kristaps Dzīvītis no Bauskas (automašīnām ar 4x4 ar radzēm) un Romāns Zutis no Alūksnes (automašīnām ar 4x4 bez radzēm).

Šie autovadītāji piedalījušies visos "Alūksnes apļa 2010" posmos, pretstatā vairumam pārējo braucēju, kas savus spēkus izmēģināja, galvenokārt, vienu vai divas reizes. Bez dalībniekiem no Alūksnes un Apes novadiem atsevišķos posmos pārstāvēti braucēji no Bauskas, Cēsīm, Jēkabpils, Ludzas, Madonas, Siguldas un Rīgas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu