Austrāliete izsolīs formastērpu, lai palīdzētu bojāgājušā Kumaritašvili ģimenei

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Austrālijas kamaniņbraucēja Hanna Kembela-Pega izsolīs savu olimpisko formastērpu, lai palīdzētu treniņbraucienā Vistleras trasē bojāgājušā Gruzijas sportista Nodara Kumaritašvili ģimenei.

Kembela-Pega paskaidroja, ka ļoti vēlas atbalstīt Kumaritašvili ģimeni tik smagu pārbaudījumu laikā un sava tērpa izsole viņai ir vienīgais iespējamais veids to paveikt. "Tas bija vienīgais veids, lai sadabūtu kādas finanses [Kumaritašvili] ģimenes atbalstam, veicinātu olimpisko garu un uzturētu viņa piemiņu," teica sportiste.

Nākotnē Kembela-Pega cer, ka tādām valstīm kā Gruzija un Austrālija kamaniņu braukšanā būs drošāk startēt, jo sporta veidā mazākām valstīm atvēlēs vairāk iespēju gatavoties tik sarežģītās sacensību vietās kā Vistleras trase. Tas mazāku komandu dalībniekiem ļaušot startēt līdzvērtīgākā līmenī ar kamaniņu sporta lielvalstīm.

Olimpiskās ziņas tapušas sadarbībā ar a/s "Aldaris"


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu