Slovāki pirmajā spēlē bez Gaborīka, iespējams, arī Šatana un Hosas (3)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Slovākijas hokeja izlasei pirmajā spēlē olimpiskajā turnīrā pret Čehiju būs jāiztiek bez kājas traumu ārstējošā Mariāna Gaborīka, iespējams, nepalīdzēs arī Miroslavs Šatans un Marians Hosa, vēsta aģentūra AP.

Jau ziņots, ka Gaborīks pirmo spēli olimpiskajā turnīrā varēs aizvadīt pret Latvijas komandu, izlaižot mačus ar Čehiju un Krieviju. Gaborīkam joprojām sāp labā kāja, kuras ceļgalu viņš sagrieza uz komandas biedra vārtsarga Henrika Lundkvista slidas Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Ņujorkas ''Rangers'' treniņā. Slovākam vēl trīs dienas ārsts ieteicis atturēties no treniņiem.

Savukārt Miroslavam Šatanam ir savainota roka. Viņš pirmdien trenējās, taču roka bija pamatīgi nosaitēta, un Bostonas "Bruins" uzbrucējs atzina, ka nav pārliecināts, vai trešdien pret Čehiju varēs spēlēt.

Marianam Hosam savukārt jāgaida ārstu atļauja, jo sestdien Čikāgas "Blakchawks" spēlē viņš guva sitienu pa galvu. Pirmdien Rīgas "Dinamo" rezultatīvākā spēlētāja Marsela Hosas vecākais brālis aizvadīja 25 minūšu ilgu vieglu slidošanas treniņu. Ārsti otrdien dos atbildi, vai Hosa varēs spēlēt jau trešdien.

Slovākijas un Latvijas izlašu spēle notiks naktī uz svētdienu pēc Latvijas laika.

Olimpiskās ziņas tapušas sadarbībā ar a/s "Aldaris"


Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu