Bikovs vēl nav izlēmis, kurš Krievijai būs pirmais vārtsargs (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Krievijas hokeja izlases galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs un federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks kopīgi izlemšot, kurš no trīs valstsvienības vārtsargiem būs pirmais, raksta izdevums ''Sport Express''.

''Drīz ieradīsies Jevgeņijs Nabokovs, jau trenējās Iļja Brizgalovs un Semjons Varlamovs,'' atklāj Bikovs. ''Kopīgi ar viņiem un Tretjaku sēdīsimies pie sarunu galda, lai izlemtu, kurš no vārtsargiem būs pirmais.''

Tikmēr Krievijas izlases treneris Igors Zaharkins, runājot par laukuma izmēriem, atzīmēja ka tie ir mazāki nekā Eiropā un tas rada vairāk darba tieši vārtsargiem. ''Te ir jāskatās uz ātrumu - jāreaģē ātrāk un ātrāk jāpieņem lēmumi. Esam izvēlējušies pareizos vingrinājumus un uzskatām, ka mums izdevies puišus sagatavot spēlēm mazos laukumos.''

''Gribu teikt, ka mums ļoti būtisks būs līdzjutēju atbalsts. Mums tas vairos atbildību un spēku laukumā,'' teica Bikova asistents. 

Kā zināms, Krievija pirmo spēli olimpiskajā hokeja turnīrā aizvadīs pret Latviju: abas komandas B apakšgrupas spēlē spēkiem mērosies 17. februārī plkst. 7. pēc Latvijas laika. 

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu