Hidinks atstās galvenā trenera amatu Krievijas futbola izlasē (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Krievijas futbola izlases galvenais treneris Gūss Hidinks pēc sava līguma beigu termiņa šā gada jūnija beigās atstās savu pašreizējo darba vietu.

"Pēc sarunas ar Krievijas Futbola federācijas pārstāviem pieņēmu lēmumu aiziet no trenera darba šīs valsts izlasē tiklīdz būs beidzies mans līgums. Pagaidām plašākus komentārus nevēlos sniegt," atzina 63 gadus vecais treneris.

Hidinks pie Krievijas futbola izlases vadīšanas stājās 2006.gadā, palīdzot komandai sasniegt 2008.gada Eiropas čempionāta pusfinālu, taču 2010.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīram krievi nekvalificējās, Eiropas zonas izslēgšanas spēlēs zaudējot Slovēnijai.

Jau vēstīts, ka iemesls šādai Hidinka rīcībai varētu būt Krievijas Futbola federācijas vēlmi atrast izmaksu ziņā lētāku speciālistu. Pēc Krievijas Futbola federācijas ģenerāldirektora Alekseja Sorokina teiktā, pašreizējā Hidinka darba alga pēc nodokļu nomaksas ir septiņi miljoni eiro gadā (4,9 miljoni latu).

Jau ziņots, ka iepriekš par Hidinka pakalpojumiem interesi izrādīja tādi klubi kā angļu Mančestras "City", Londonas "Chelsea" un "Liverpool", kā arī itāliešu Turīnas "Juventus" un Nīderlandes "Heerenveen".

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu