Varlamovs kopā ar Irbi nosūtīts uz fārmklubu (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vašingtonas ''Capitals'' savainojumu nomocītais krievu vārtsargs Semjons Varlamovs kopā ar kluba latviešu vārtsargu treneri Artūru Irbi nosūtīti uz fārmklubu Amerikas Hokeja līgā (AHL) Heršijas ''Bears''.

Par šādu notikumu informē ''Capitals'' galvenais treneris Brūss Burdo. Lēmums pieņemts, lai Varlamovs varētu veiksmīgāk atgūties pēc savainojuma, kā dēļ ''Capitals'' vienībā nav spēlējis kopš 7. decembra.

Paredzams, ka Varlamovs ''Bears'' komandā aizvadīs divas spēles un pēc tam ar Irbi atgriezīsies Vašingtonas ''Capitals'' klubā. Irbem šajā laikā dots uzdevums uzraudzīt sava audzēkņa rehabilitācijas procesu.

Šosezon Varlamovs ''Capitals'' sastāvā aizvadījis 16 spēles, kurās vidēji ielaidis 2,21 vārtus, atvairījis 92,4% pretinieku metienu un palīdzējis izcīnīt 12 uzvaras.

Atgādinām, ka 21 gadu vecais vārtsargs ir iekļauts Krievijas izlases olimpiskajā sastāvā spēlēšanai 2010. gada Vankūveras olimpiskajās spēlēs.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu