Indrašim rezultatīvs sniegums Maskavas "Dinamo" rindās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dynamo.ru

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Miks Indrašis otrdien izcēlās ar rezultatīvu sniegumu Maskavas "Dinamo" komandas rindās.

Ņižņijnovgorodā notiekošajā Gubernatora kausā, kas ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pirmsezonas pārbaudes turnīrs, Maskavas "Dinamo" ar rezultātu 4:5 pēcspēles metienos piekāpās Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas "Spartak".

Maskavas "Dinamo" rindās Indrašis izcēlās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli. Vispirms latviešu uzbrucējs asistēja vārtu guvumā Aleksandram Petuņinam, kurš 23. minūtē panāca neizšķirtu 1:1.

Savukārt 47. minūtē Indrašis guva vārtus skaitliskajā mazākumā, tobrīd samazinot rezultāta starpību līdz 2:3.

Daugaviņš šajā mačā ar rezultativitāti neizcēlās, bet Karsums nebija iekļauts mača pieteikumā.

Jau ziņots, ka šajā turnīrā piedalās arī Rīgas "Dinamo", kas pirmajā spēlē ar 1:4 zaudēja Maskavas "Dinamo", bet otrajā mačā ar 4:2 uzveica Minskas "Dinamo".

Turnīra turpinājumā rīdziniekiem jātiekas ar mājinieci Ņižņijnovgordas "Torpedo", Jekaterinburgas "Avtomobilist" un Maskavas "Spartak".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu