Indrašis gūst vārtus; Maskavas "Dinamo" izcīna "Mēra kausu"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dynamo.ru

Latvijas hokeja uzbrucējs Miks Indrašis svētdien guva vārtus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pirmssezonas pārbaudes mačā, palīdzot Maskavas "Dinamo" komandai izcīnīt uzvaru.

Maskavas "Dinamo" ar rezultātu 4:1 (2:1, 2:0, 0:0) pārspēja Maskavas CSKA, nodrošinot uzvaru KHL pirmssezonas pārbaudes turnīrā "Mēra kausā".

Šajā mačā uzvarētāju rindās Indrašis guva vārtus otrā perioda pēdējā minūtē, tobrīd panākot rezultātu 4:1.

Svētdien citā spēlē "Mēra kausa" izcīņā Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak" ar 3:4 (0:2, 2:1, 1:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienos piekāpās Maskavas apgabala Podoļskas "Vitjaz".

Šajā spēlē latviešu uzbrucēji ar rezultativitāti neizcēlās, turklāt Karsums nerealizēja "bullīti" pēcspēles metienu sērijā.

"Mēra kausa" izcīņā triumfējusi Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" komanda, kas turnīra iepriekšējos mačos ar 4:3 pārspēja "Vitjaz" un ar 2:3 piekāpās "Spartak".

Jau vēstīts, ka Indrašis iepriekšējā spēlē pret "Vitjaz" guva uzvaras vārtus, bet Daugaviņš turnīra pirmajā mačā atzīmējās ar 1+1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu