Anrī varētu kļūt par vislabāk apmaksāto futbolistu "Arsenal" vēsturē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Franču uzbrucējs Tjerī Anrī tuvākajā laikā varētu kļūt par Anglijas premjerlīgas kluba "Arsenal" vislabāk apmaksāto futbolistu komandas pastāvēšanas vēsturē, vēsta britu masu mediji.

Anrī ir pārtraucis uzsāktās sarunas par jauno līgumu, un tas izraisījis baumas par futbolista iespējamo aiziešanu no komandas nākamajā vasarā.

Tomēr "Arsenal" priekšsēdētājs Pīters Hils Vuds laikrakstam "London''s Evening Standard" teica, ka klubs ir gatavs maksāt Anrī lielāko summu kluba komandas pastāvēšanas vēsturē. Pagaidām rekords pieder citam francūzim - Patrikam Vjeirā, kura alga bija 82 000 sterliņu mārciņas nedēļā.

"Mēs vēl neesam runājuši par piedāvājumu. Tomēr būtu godīgi teikt, ka viņš pelnīti varētu kļūt par vislabāk apmaksāto spēlētāju "Arsenal" vēsturē," saka Hils Vuds. "Mēs vēlētos sarunas sākt pirms sezonas beigām, tomēr tās ir Tjerī tiesības - tās pārtraukt līdz tam brīdim."

"Tāda ir dzīve, tomēr mēs gribam paturēt viņu komandā, un viņš to labi zina," piebilst "Arsenal" priekšsēdētājs.

Pēc laikraksta rīcībā esošās informācijas, 28 gadus vecā Anrī alga pašreiz ir 75 000 sterliņu mārciņas nedēļā. Viņa pašreizējais līgums ir noslēgts līdz 2007.gada jūnijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu