Kambala - paslēpes turpinās... (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par pārsteidzošu grūti nosaukt ziņu, ka viens no Latvijas izlases pamatsastāva spēlētājiem Kaspars Kambala arī šodien nav ieradies Latvijā un, pēc pēdējām ziņām, izlasei acīmredzot pievienosies tikai nākamās nedēļas sākumā.

Pēc iepriekšējas vienošanās ar komandas vadību Kambalam jau vakar vajadzēja ierasties Rīgā un pievienoties Latvijas izlases kandidātiem, kas turpina gatavoties Eiropas meistarsacīkšu finālam.

Tomēr vakar Latvijas Basketbola savienība informēja, ka basketbolists dažādu apstākļu sakritības dēļ ir nokavējis reisu Čikāga - Frankfurte - Rīga un jau trešdien būs klāt kā likts.

Lika pagaidīt... rotaļas ap un par ierašanos izlases rīcībā turpinās...

Arī šodien Kambala Latvijā neieradās un līdz ar to izlasei nepievienojās. Kā paskaidroja "pazudušais dēls", tas esot noticis no viņa neatkarīgu, tehnisku iemeslu dēļ un viņš joprojām vēlas pārstāvēt Latviju Eiropas čempionātā septembrī Serbijā un Melnkalnē.

Pēc jaunākā Kambalas mājupbraukšanas grafika (iespējams, ka ne pēdējā), Kaspars Rīgā ieradīsies svētdien, 21. augustā, turklāt, ja tas būs iespējams, mēģinās komandai pievienoties Itālijā, kur šīs nedēļas nogalē Latvijas izlase aizvadīs pārbaudes turnīru.

Latvijas izlases vecākais treneris Kārlis Muižnieks: „Kaspars komandai pievienosies 23. augustā, kad Ventspilī atsāksies treniņi. Protams, ar savu kavēšanos viņš ir sarežģījis savu plānveidīgo gatavošanos izlasē.”

Pārbaudes turnīrā Itālijā Latvijas izlase piektdien tiksies ar laukuma saimniekiem, sestdien ar Grieķijas un svētdien ar Horvātijas izlasi.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu