Ekstrēmisti lido uz Ventspili (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 6.augustā Ventspilī norisināsies šīs vasaras lielākajā ekstrēmo sporta veidu un mūzikas pasākumā „NOKIA Extreme Tuss”, kuru jau piekto gadu rīko ekstrēmo sporta veidu klubs „INK SNB”. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Olimpiskā centra skeitparkā pulksten 10:00 sāksies sacensības street disciplīnā – BMX frīstailā, skeitbordā un inlainā (agresīvā skrituļslidošanā). Kopējais balvu fonds street disciplīnā būs 3600.- eiro. Par to cīnīsies ārvalstu sportisti un labākie pašmāju sportisti, kuri atlasījušies „Nokia Mini Tuss” tūres sacensībās, kuras norisinājās šovasar no 19. jūnija līdz 23. jūlijam.

Pulksten 16:00 sacensības uzsāks BMX frīstailisti „Dirt Jump” disciplīnā. BMX frīstailistu izpildītie akrobātiskie lēcieni pa tramplīnu parasti ir viena no skatāmākajām un aizraujošākajām pasākuma daļām, kas ļauj baudīt gan lidojuma sajūtu, gan adrenalīnu.

Pilsētas „Lielajā laukumā”, kas atrodas blakus skeitparkam, pulksten. 17:30 pasākuma dalībniekus izklaidēs Latvijā pazīstamais Hip-Hop pārstāvis Gustavo. Koncertēs grupas no Priekšnama – “Morning After” un „IndyGo”. Ne mazāk interesants un aizraujošs priekšnesums gaidāms no grupas „MOFO” un Detlefa. Protams neizpaliks arī tradicionālā „UFO grupas” uzstāšanās.

Pulksten 21:30 „Lielajā laukumā” sāksies sacensībās snovbordā “Snow Rail Jam”. Norisināsies komandu cīņa starp Rīgas Snovborda skolas audzēkņiem un labākajiem jaunajiem snovbordistiem no Eiropas. Sacensībās piedalīsies divi somu braucēji – firmas „Nidecker” seja, jaunā somu snovborda zvaigzne Antī Pīrainens (Antti Juhani Piirainen, 18) un Pasī Kononens (Passi Kononen, 17).

Zviedriju pārstāvēs „Burton team” braucēji – Kevins Bekstroms (Kevin Bacstrom, 13) un Ludvigs Leikners (Ludwig Leijkner, 15). No Holandes ieradīsies „Bataleon „ firmas sejas Džois van Essens (Joey van Essen, 16) un Mārtens van der Putens (Maarten Van der Putten, 17). Savukārt Franciju pārstāvēs „APO” firmas seja –Florents Marots (Florent Marot, 19).

Pasākuma teritorijā tiks uzbūvēta deviņus metrus augsta estakāde, kura tiks nosegta ar biezu sniega kārtu – apmēram 10 tonnas sniega, lai sportisti varētu izpildīt dažādus trikus uz speciāli izgatavotiem „slaidiem” (konstrukcijas no finiera un dzelzs caurulēm).

Plašāku informāciju skatīt www.inksnb.lv

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu