"NOKIA MINI TUSS” uzvaru izcīna Aivars Šneiders (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 23.jūlijā, Valmierā notika ekstrēmo sporta veidu un mūzikas pasākums „NOKIA MINI TUSS”, kas bija trešais tūres pasākums. Sacensībās BMX frīstailā uzvaru izcīnīja rīdzinieks Aivars Šneiders.

Otrajā vietā ierindojās Mārtiņš Sleja no Rīgas. Savukārt trešo vietu izcīnīja rīdzinieks Romans Gorovojs.

Savukārt snovborda sacensībās – Snow Rail Jam - komandu cīņā uzvarēja Valmieras snovborda grupējums „Baltie Bērzi”, kas par 5 punktiem apsteidza Rīgas Snovborda skolas komandu. Pasākuma teritorijā tika uzbūvēta sešus metrus augsta estakāde, kura tika nosegta ar biezu sniega kārtu – apmēram 6 tonnām sniega, lai sportisti varētu izpildīt dažādus trikus uz speciāli izgatavota „slaida” (konstrukcijas no finiera un dzelzs caurulēm).

Pasākumu apmeklēja vairāki simti cilvēku, kuriem bija iespēja noklausīties grupas no radio SWH „Priekšnama” – “Morning After”, „Cacophonics” un „Greenfield”.

Pasākumā tika atklāta Nokia un Fructis Style ekstrēmā stila darbnīcas, kur katrs varēja iegūt stilīgu body art zīmējumu uz jebkuras ķermeņa daļas vai pārtapt par panku. Pasākumā darbojās Nokia paparaci meitenes, kas fotografēja ikvienu apmeklētāju. Visas Nokia paparaci fiksētās bildes bija apskatāmas Nokia galerijā, un apmeklētāji tās saņēma kā dāvanu.

Kā jau ziņots, no 19.jūnija līdz 6.augustam ekstrēmo sporta veidu klubs “INK SNB” rīkoja trīs šādus pasākumus – Rīgā, Liepājā un Valmierā. Šie mini pasākumi bija kā iesildīšanās pirms lielā un nu jau tradicionālā “NOKIA EXTREME TUSA”, kas šogad norisināsies 6.augustā Ventspilī.

Mazās tūres bija kā atlases sacensības ekstrēmo sporta veidu dalībniekiem street disciplīnā. Labākie noslēguma pasākumā “Nokia Extreme Tuss” kopā ar ārvalstu sportistiem cīnīsies par lielajām balvām. Kopējais balvu fonds street disciplīnā būs 3600.-EUR.

6.augustā Ventspilī - noslēdzošais pasākums “Nokia Extreme Tuss”.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu