Mesina - mesija CSKA basketbola klubam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par Krievijas basketbola čempionvienības Maskavas CSKA jauno galveno treneri iecelts pazīstamais itāliešu speciālists Etore Mesina, ar kuru noslēgts līgums uz trīs gadiem.

Nav šaubu, ka Eiropā titulētajam un atzītajam Mesinam beidzot ir jākļūst par to mesiju, kurš spēs Krievijas superklubu uzvest visaugstākajā Eiropas klubu basketbola virsotnē - Eirolīgā.

"Mēs aicinājām ne jau slavenu un tituliem bagātu speciālistu, kāds ir Mesina, bet tādu treneri, kurš atbalsta mūsu projektu, kuru iesāka Dušans Ivkovičs," saka CSKA ģenerāldirektors Sergejs Kuščenko. "Šā projekta būtība - nacionālā ideja komandā. Mēs gribam ievērojami paaugstināt Krievijas spēlētāju līmeni, dot viņiem vairāk izdevības realizēt savas dotības."

Pagājušajā nedēļā CSKA 12. reizi kļuva par Krievijas čempioniem. Līdz ar sezonas beigām līgums ar CSKA beidzās arī galvenajam trenerim, slavenajam serbu speciālistam Dušanam Ivkovičam, kurš Maskavas komandā nostrādāja trīs gadus.

Pēc Ivkoviča aiziešanas par galveno kandidātu uz CSKA galvenā trenera amatu tika uzskatīts tieši Mesina.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu